Home / Μπάσκετ / NBA / Μεγάλη νίκη για τους Πέλικανς στο Τορόντο!

Μεγάλη νίκη για τους Πέλικανς στο Τορόντο!

Υποσχέσεις για μια αρκετά καλή χρονιά άφησαν οι Πέλικανς με την νίκη τους τα ξημερώματα στο Τορόντο απέναντι στους Ράπτορς.

Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης επικράτησε εκτός έδρας 120-116 με τον Έρικ Μπλέντσο να πραγματοποιεί μια αρκετά καλή εμφάνιση με 19 πόντους και 10 ασίστ και πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικά κρίσιμο τρίποντο προς το τέλος του αγώνα.

Ακολούθησαν τέσσερις εύστοχες ελεύθερες βολές του Μπράντον Ίνγκραμ (31 πόντους) στα 13 τελευταία δεύτερα του ματς για να σφραγίσουν την νίκη των Πέλικανς. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Γουίλιαμσον ο οποίος πέτυχε 21 πόντους.

Οι Πέλικανς έχασαν ένα προβάδισμα 12 πόντων που είχαν στην τελευταία περίοδο και βρέθηκαν για λίγο πίσω στο σκορ. Ωστόσο βελτιώνοντας και πάλι την άμυνά τους κατάφεραν να φτάσουν στον πόντο τους Ράπτορς και τελικά μετά από κρίσιμες επιθέσεις να πάρουν τη νίκη.

Σε άλλο σημαντικό παιχνίδι της βραδιάς οι Θάντερ πήραν τη νίκη 108-99 απέναντι στους Μάτζικ οι οποίοι γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στη σειρά. Ο Μπέιζλι είχε 19 πόντους και ο Τζίλτζεους-Αλεξαντερ 16. Για τους Μάτζικ ο Βούτσεβιτς είχε 30 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του ΝΒΑ που έγιναν τα ξημερώματα

Ατλάντα Χοκς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 91-96

Νιου Όρλεαν Πέλικανς – Τορόντο Ράπτορς 120-116

Ιντιάνα Πέισερς – Νιου Γιορκ Νικς 102-106

Ορλάντο Μάτζικ – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 99-108

Φιλαδέλφεια 76ερς – Σάρλοτ Χόρνετς 127-112

Χιούστον Ρόκετς – Σακραμέντο Κινγκς 102-94

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*