Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Μαχαίρι, τσεκούρι και αμέτρητα λοστάρια εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια (pics)

Μαχαίρι, τσεκούρι και αμέτρητα λοστάρια εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια (pics)

Kοντάρια, καδρόνια, μαχαίρι, τσεκούρι, φωτοβολίδες, καπνογόνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων στις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε (4) γραφεία συνδέσμων οπαδών αθλητικών σωματείων στην Αθήνα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στην Αθήνα έρχονται σε συνέχεια των ερευνών στην Θεσσαλονίκη, μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος τους άτυχου 19χρονου Άλκη.

Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Ομόνοια: Μαχαίρι, τσεκούρι και κράνοι

Πρωινές-μεσημβρινές ώρες σήμερα (4-2-2022), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, πραγματοποίησαν έρευνες σε (4) συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων σε Αθήνα, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους και Ίλιον.

Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Ομόνοια: Μαχαίρι, τσεκούρι και κράνοι

Στο πλαίσιο των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων Δικαστικής Αρχής, σε σύνδεσμο οπαδών που στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

μαχαίρι

τσεκούρι

(2) μη ενεργοποιημένες φωτοβολίδες

(15) ξύλινα και ένα (1) μεταλλικό κοντάρια

(8) ξύλινα καδρόνια με βίδες

(14) κράνη μοτοσυκλέτας

(6) σπρέι βαφής διαφόρων χρωμάτων

(11) καπνογόνα-βαρελάκια

σύστημα καταγραφής εικόνας

Το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Ομόνοια: Μαχαίρι, τσεκούρι και κράνοι

Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Ομόνοια: Μαχαίρι, τσεκούρι και κράνοι

Δολοφονία Άλκη: Αναβολή στην δίκη για τους δύο συλληφθέντες συνδεσμίτες

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο υπεύθυνοι συνδέσμων που συνελήφθησαν μετά τα ευρήματα από εφόδους της ΕΛ.ΑΣ. σε γραφεία οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ και του Άρη, στον απόηχο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Οι δύο άνδρες 43 και 36 ετών από τους συνδέσμους των Ιερολοχιτών και του ΠΑΟΚ Αμπελοκήπων αντίστοιχα, φέρονται ως υπεύθυνοι δύο συνδέσμων και η απολογία τους στον εισαγγελέα πήρε αναβολή.

Πηγή: skai.gr

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*