Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μαρτίνς: «Υπήρχε κούραση, όμως ανταποκριθήκαμε σωστά»

Μαρτίνς: «Υπήρχε κούραση, όμως ανταποκριθήκαμε σωστά»

Ευχαριστημένος με την εικόνα και την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου (1-2).

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην επιμονή και το πάθος που έβγαλε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, παρά το γεγονός πως υπήρχε κούραση από το ευρωπαϊκό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:



Για το γρήγορο γκολ και αν περίμενε διαφορετική αντίδραση: «Δεν περιέμενα εύκολα πράγματα. Σημαντικό το πρώτο γκολ που πετύχαμε νωρίς. Ξέραμε ότι ο Βόλος θα μας δυσκολέψει, είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένη. Στο δεύτερο ημίχρονο, είμασταν καλύτερη, ο Ολυμπιακός που πρέπει παίξαμε με ψυχή. Είχαμε το παιχνίδι της Ευρώπης πριν λίγες ημέρες, υπήρχε κούραση ωστόσο τα πήγαμε καλά και ανταποκριθήκαμε σωστά και πήραμε δίκαιη νίκη».

Για τις βασικές επιλογές στο αρχικό σχήμα: «Επιλέξαμε τους παίκτες που ξέραμε ότι θα μας βοηθήσουν για τη νίκη. Ο Βόλος είναι μια ομάδα που παίζει πιο πολύ από το κέντρο. Ετσι ενισχύσαμε το κέντρο μας για να επιβληθούμε στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, όχι τόσο από πλευράς ποιότητας δεν ήμασταν τόσο καλοί. Μας προβληματίζει το γεγονός πως δεχθήκαμε ένα ακόμα γκολ από στημένη φάση».

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο: «Περιμένουμε την εκτίμηση του γιατρού».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*