Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Μαρτίνς: «Να βγάλουμε αντίδραση. Υπολογίζουμε Βάτσλικ για το μέλλον, πολύ πιθανό για Ονιεκούρου»

Μαρτίνς: «Να βγάλουμε αντίδραση. Υπολογίζουμε Βάτσλικ για το μέλλον, πολύ πιθανό για Ονιεκούρου»

Έναν Ολυμπιακό, ο οποίος θα βγάλει αντίδραση και θα δώσει απαντήσεις, περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης (19/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Για όλους υπάρχουν πιθανότητες. Ο Βάτσλικ είναι παίκτης με εμπειρία που τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον. Δεν ήταν δυνατόν να παίξει απ’ τα πρώτα παιχνίδια. Τον υπολογίζουμε για το μέλλον ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ο Ονιεκούρου είναι ενταγμένος, έχει γίνει μέλος της ομάδας, είναι πολύ πιθανό όπως και για όλους τους παίκτες να παίξει», ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα παίξουν Βάτσλικ και Ονιεκούρου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του δύσκολα θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θα υπάρξει αλλαγή της λίστας με την είσοδο του Ρόνι Λόπες: «Είναι πιθανό να βρεθεί στη λίστα για το αυριανό παιχνίδι. Θα πρέπει να προπονηθεί πρώτα σήμερα, να δείξει ότι είναι πραγματικά έτοιμος και να διεκδικήσει τη θέση του. Επομένως, είναι πιθανό να βρεθεί στη λίστα θα αποφασιστεί το βράδυ, αλλά όχι για το αυριανό παιχνίδι».

Για το στοιχείο που θα ήθελε να δει σε σχέση με το προηγούμενο ματς: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να δούμε βελτιωμένα, όπως η επίθεση μας. Καλύτερη ποιότητα μεταβιβάσεων. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να δούμε βελτιωμένα, και κυρίως θέληση. Είναι μία αρνητική στιγμή, αλλά υπάρχουν πράγματα να διεκδικήσουμε στο μέλλον. Πιστεύω στη θετική απάντηση αύριο, περιμένω να δούμε αντίδραση, να δείξουμε ότι υπάρχει πρόοδος και να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης αυτό που θέλω να δω όπως στο παιχνίδι της Βουλγαρίας είναι ότι στην παράταση δείξαμε μεγαλύτερη θέληση με παίκτη λιγότερο, αυτό θέλω να το ξαναδώ αύριο».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Τικίνιο: «Ο Τικίνιο είναι στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης, προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα σε κάποιες ασκήσεις, όχι αυτές που απαιτούν επαφή. Θα βελτιωθεί η κατάσταση του, και τον προετοιμάζουμε να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή».

Για το αν υπάρχουν οι ελπίδες για Βατσλίκ και Ονιεκούρου: «Όπως είπαμε όλο είναι διαθέσιμοι εκτός απ’ τον Ρόνι και τους τραυματίες. Για όλους υπάρχουν πιθανότητες. Ο Βατσλίκ είναι παίκτης με εμπειρία που τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον. Δεν ήταν δυνατόν να παίξει απ’ τα πρώτα παιχνίδια. Τον υπολογίζουμε για το μέλλον ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ο Ονιεκούρου είναι ενταγμένος, έχει γίνει μέλος της ομάδας, είναι πολύ πιθανό όπως και για όλους τους παίκτες να παίξει. Όμως για το ποιος θα παίξει αυτό θα το δείτε αύριο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*