Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μαρτίνς: «Μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα, δεν θα βρούμε εύκολο αντίπαλο στην Ευρώπη»

Μαρτίνς: «Μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα, δεν θα βρούμε εύκολο αντίπαλο στην Ευρώπη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς για την κλήρωση του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό του Champions League, αλλά και τους στόχους των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και σε ό,τι αφορά την αποστολή τη Ντιναμό Τιφλίδας και τη Νέφτσι Μπακού σχολίασε ότι δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο.

«Έχουμε πολλές προσδοκίες. Προφανώς προσδοκούμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ελλάδας και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας. Εγχώρια να κερδίσουμε τα τρόπαια που διεκδικούμε και στη συνέχεια να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό θα προσπαθήσουμε και όλη η διαδρομή μας θα ξεκινήσει στις 20-21 Ιουλίου.

Πάντα γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε ομάδες πρωταθλήτριες των χωρών τους. Η ομάδα της Γεωργίας όπου υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες και αυτή του Αζερμπαϊτζάν, είναι ομάδες που έχουν ποιότητα και που απαιτούν από εμάς την μέγιστη υπευθυνότητα και μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν θα βρούμε μπροστά μας καμία εύκολη αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προκριθούμε», σχολίασε ο 50χρονος τεχνικός μέσω του Olympiacos TV.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*