Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Μαρτίνς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, δουλέψαμε πολύ για αυτό το αποτέλεσμα»

Μαρτίνς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, δουλέψαμε πολύ για αυτό το αποτέλεσμα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως κούρασαν τους αντιπάλους τους και βρήκαν ευκαιρία να τους «χτυπήσουν» στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε στην καλή συνεργασία άμυνας και επίθεσης. Άφησε «αιχμές» για την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος, θεωρεί πως υπάρχει σταδιακή και σταθερή βελτίωση και περιμένει απλά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά:

Το τι διαφορετικό είχε ο Ολυμπιακός με τη Σλόβαν, σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τη Λουντογκόρετς, εάν είδε την αντίδραση που περίμενε και ένα σχόλιο για το γεγονός ότι δεν ξεκινά το προσεχές σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα: «Είναι πολλές οι ερωτήσεις σας. Το παιχνίδι είναι πολύ ικανοποιητικό σήμερα. Ήταν πολύ ικανοποιητικό. Δουλέψαμε πολύ. Κουράσαμε τον αντίπαλο και τα καλά αποτελέσματα του δεύτερου μέρους ήρθαν από το πρώτο ημίχρονο. Η μεγάλη αλλαγή και η μεγάλη διαφορά στα δύο ματς είναι η φυσική κατάσταση των παικτών. Δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτό και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά.

Η άμυνά μας δούλεψε πολύ καλά και η επίθεσή μας ήταν πολύ αποτελεσματική. Εμείς περιμέναμε να αρχίσει το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα δεν αρχίζει. Οι παίκτες μας έκαναν μόνο τρεις εβδομάδες διακοπές και δούλεψαν για να είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα από αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο η μη έναρξη του πρωταθλήματος και νομίζω ότι οι ιθύνοντες πρέπει να δείξουν επαγγελματισμό και να πάρουν επαγγελματικές αποφάσεις, τις αποφάσεις που πρέπει για να βρει το δρόμο που του αξίζει».

Το τι είπε στους παίκτες του μετά τη Λουντογκόρετς: «Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να σας πούμε όλα όσα ειπώθηκαν. Όμως, μπορούμε να πούμε πως έπρεπε να ‘γυρίσουμε σελίδα’ και ότι έπρεπε να βελτιώσουμε πολλά. Η ομάδα αυτή θα δουλεύει συνεχώς για να παρουσιάζεται όσο πιο βελτιωμένη. Έπρεπε να ξεπεράσουμε το αποτέλεσμα της βραδιάς εκείνης.

Οι παίκτες πρέπει να κάνουν ότι καλύτερο για να τιμούν τη φανέλα που φοράνε. Πολλοί παίκτες είναι από πέρυσι εδώ και ξέρουν το τι σημαίνει Ολυμπιακός. Αυτό ήταν. Είμαστε παίκτες του Ολυμπιακού, τιμούμε τη φανέλα και κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Τα μεταγραφικά και τις επόμενες προσθήκες: «Ποτέ δεν το έχω κάνει. Να μιλάω για παίκτες που δεν είναι εδώ. Δεν θα το κάνω και τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω. Θέλουμε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος όσο πιο γρήγορα γίνεται για να δουλέψουμε, όσο το δυνατόν, περισσότερο με ηρεμία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*