Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μαρτίνς: «Διαπίστωσα πολλά θετικά πράγματα»

Μαρτίνς: «Διαπίστωσα πολλά θετικά πράγματα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς διαπίστωσε θετικά πράγματα στο φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ και πως χρειάζεται δουλειά για τα επίσημα ματς, χαρακτήρισε καλή ομάδα τους Αυστριακούς, δε θέλησε να μιλήσει ατομικά για κάποιους παίκτες, ενώ για τον Κουντέ τόνισε πως χρειάζεται δουλειά.

Αναλυτικά: «Στα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό δεν έχω δώσει σημασία στα αποτελέσματα, παρά μόνο στην πρόοδο που κάνει η ομάδα. Σήμερα είδα πολλά θετικά πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Είδαμε μία ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες και είχε κατοχή της μπάλας. Πρέπει να συνεχίσουμε την πρόοδό μας για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια.

Η Σάλτσμπουργκ είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ένταση στο παιχνίδι της. Κρατάμε τα θετικά πράγματα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα, γιατί ήταν μία ομαδική προσπάθεια. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».

Για την παρουσία του Κουντέ: «Είναι ένας παίκτης που ενσωματώθηκε αργότερα. Τον δοκιμάζουμε. Θέλει δουλειά ακόμη. Σήμερα είδαμε πράγματα για τα οποία τον θέλουμε στην ομάδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*