Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μαουρίτσιο: «Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε για Ευρώπη»

Μαουρίτσιο: «Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε για Ευρώπη»

Ο Μαουρίτσιο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη και τη «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο 32χρονος μέσος αναφέρθηκε και στη φετινή σεζόν των «πρασίνων» και στο γεγονός πως πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο:



Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήρθαμε με στόχο να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, παίζοντας κόντρα σε μία καλή ομάδα. Ωστόσο θέλαμε να δείξουμε ότι σε μια μεταβατική για εμάς περίοδο φεύγουμε με ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα αν μη τι άλλο προσπάθησε. Για αρκετό διάστημα παίξαμε με λιγότερο παίκτη και δεν μπορώ να ξέρω αν θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη η κατάσταση ήταν διαφορετική. Το αποτέλεσμα πάντως δεν μας ικανοποιεί.

Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, ωστόσο διανύσαμε μια δύσκολη χρονιά, με πολλές αλλαγές, πολλούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά το παλέψαμε γιατί θέλαμε να λάβει μέρος η ομάδα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της νέας σεζόν, κάτι που δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο ντέρμπι στο κλείσιμο και θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Αν θα ήθελε να βάλει ένα τίτλο στην χρονιά που ολοκληρώνεται: «Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό ήθελα μόνο νίκες και την ομάδα ψηλά. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα, αλλά είμαι περήφανος που φοράω την φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*