Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Μανωλάς: “Είμαστε θυμωμένοι επειδή μπορούσαμε να νικήσουμε”

Μανωλάς: “Είμαστε θυμωμένοι επειδή μπορούσαμε να νικήσουμε”

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τις χαμένες ευκαιρίες της Ρόμα που έφεραν τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Φραντσέσκο Τότι με αφορμή την αποθέωση που γνώρισε ο καπιτάνο από το μαδριλένικο κοινό.

 Η Ρόμα στάθηκε πολύ καλά στη ρεβάνς του “Bernabeu” κόντρα στη Ρεάλ, δημιούργησε πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ με πρωταγωνιστές τους Σαλάχ, Τζέκο, Φλορέντσι και Μανωλά, όμως δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και “τιμωρήθηκε” από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες που χάρισαν στους “μερένγκες” την πρόκριση για τους “8” του Champions League.

“Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Κάναμε σίγουρα ένα καλό παιχνίδι, όμως αυτό μετράει ελάχιστα ή καθόλου αν κοιτάξουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε πολυ θυμωμένοι επειδή μπορούσαμε να νικήσουμε και δεν το κάναμε, αντίθετα χάσαμε.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Στο μέλλον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο αποφασιστικοί, διότι όταν δεν είσαι, αναπόφευκτα θα χάσεις”, δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς στον τηλεοπτικό σταθμό “Mediaset Premium”, για να προσθέσει ωστόσο πως “από την άλλη πλευρά δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Δεν είμαστε μικρή ομάδα, είμαστε η Ρόμα”.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ υπογράμμισε ότι η Ρόμα πρέπει να πετύχει στο μοναδικό στόχο που της έχει απομείνει για φέτος και είναι η πρόκριση στο νέο Champions League ενώ σε ερώτηση για το standing ovation στον Τότι, είπε: “Όπως ξέρουμε ο Τότι είναι ο Θεός του calcio, είναι ο σημαντικότερος παίκτης του ιταλικού ποδοσφαίρου”.

Πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*