Home / Μπάσκετ / Euroleague / ΜακΚόλουμ: «Ο Κώστας Κουφός είναι σαν αδελφός μου»

ΜακΚόλουμ: «Ο Κώστας Κουφός είναι σαν αδελφός μου»

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pick & Roll» της Cosmote, με αφορμή την επίσκεψή του με την Χίμκι πριν μία εβδομάδα στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος γκαρντ των Ρώσων αναφέρθηκε στη μακρόχρονη φιλία που τον συνδέει με τον Κώστα Κουφό από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά και στα τρία υπέροχα χρόνια, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, που έζησε στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Απόλλωνα Πατρών και Πανιωνίου.

Επιπλέον, μίλησε για τον αδελφό του και star των Πόρτλαντ Μπέιλζερς Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως είναι οι καλύτεροι παίκτες του draft της σεζόν 2013.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:



Για το πόσο έχει αλλάξει από όταν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πατρών και τον Πανιώνιο: «Έχει περάσει καιρός. Ήμουν στην Ελλάδα από το 2012 μέχρι το 2014 αλλά έχω ακόμα νωπές τις αναμνήσεις. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα. Είναι περίεργο γιατί εδώ απογειώθηκε η καριέρα μου και είχα την ευκαιρία αργότερα να παίξω στην Ευρωλίγκα. Πάντα η Ελλάδα θα έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μου».

Για τον Κώστα Κουφό: «Ο Κουφός είναι αδελφός μου! Εξαιρετικός άνθρωπος και παίκτης. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν παιδιά, ενώ τα καλοκαίρια κάνουμε μαζί προπόνηση. Οι οικογένειές μας έχουν στενές επαφές. Για εμένα είναι σαν οικογένεια και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Αν το draft του 2013 γινόταν σήμερα, Γιάννης και Σι Τζέι Μακόλουμ (ο αδελφός του) θα ήταν στις πρώτες δύο θέσεις. Όλοι γνώριζαν πως ο Γιάννης είχε ταλέντο αλλά δεν νομίζω ότι κανείς είχε καταλάβει ότι θα φτάσει στο επίπεδο που είναι τώρα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον αδελφό μου. Δούλεψαν σκληρά, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και έφτασαν εκεί που είναι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*