Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Μαζεύει» τη διαφορά και βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός

«Μαζεύει» τη διαφορά και βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός

Η τρίτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού πιστοποίησε πως η ομάδα από το… δεύτερο ημίχρονο του χαμένου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

Οι «πράσινοι» γνώριζαν πως τα ματς που ακολουθούσαν μετά το «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν καθοριστικά για τη φετινή τους προσπάθεια και έχουν ανταποκριθεί περίφημα κάνοντας το 3/3 με Παναιτωλικό, ΑΕΚ και χθες ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει βρει ένα σχήμα που μπορεί να λειτουργήσει καλά παρέχοντας ασφάλεια ανασταλτικά, αλλά και δημιουργώντας απειλές για την αντίπαλη εστία.

Χθες ο Παναθηναϊκός πήρε… στο ρελαντί το παιχνίδι πετυχαίνοντας δύο γκολ και κινδυνεύοντας σε ελάχιστες περιπτώσεις. Παρότι όλα τα προβλήματα και οι αδυναμίες δεν εξαλείφθηκαν, είναι σαφές πως η ομάδα προοδεύει και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» έχοντας πλησιάσει πλέον στον έναν βαθμό από την τετράδα θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει κι άλλο βαθμολογικά και ψυχολογικά πριν ακολουθήσει η διακοπή δύο εβδομάδων για τις γιορτές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιον από τους τέσσερις προσεχείς αγώνες (ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΛ) θα εκτίσει ποινή ο Φεντερίκο Μακέντα, καθώς χθες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Υπενθυμίζεται πως ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει δηλωθεί να λείψει στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο όριο των έξι καρτών είναι ο Φεντερίκο Σάντσες και των τριών ο Βασίλης Ζαγαρίτης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*