Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μίτροβιτς-Βέστερμαν: «Ομάδα-θρύλος ο Παναθηναϊκός»

Μίτροβιτς-Βέστερμαν: «Ομάδα-θρύλος ο Παναθηναϊκός»

Με ανυπομονησία αναμένουν το πρώτο ματς της σεζόν στην Ευρωλίγκα όλοι στη Μονακό. Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς και ο Λέο Βέστερμαν έδωσαν το στίγμα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχονται την Πέμπτη (20:00).

«Το πρώτο παιχνίδι πάντα έχει μια ξεχωριστή γεύση, ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο επίσημο στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα και παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Ο Παναθηναϊκός είναι θρυλικός σύλλογος, αλλά οι παίκτες μου είναι έτοιμη και με υψηλό κίνητρο. Το κλειδί για μας είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καλύτερη ομάδα, γιατί έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Έχουμε μόνο δώδεκα διαθέσιμες θέσεις, οπότε θα πρέπει να γίνουν κάποιες δύσκολες επιλογές, γιατί όλοι οι παίκτες μου είναι μαχητές», τόνισε ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Ο αρχηγός της ομάδας, Λέο Βέστερμαν, ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά μας που θα παίξουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Αντιμετωπίζουμε μια θρυλική ομάδα, την πρωταθλήτρια Ελλάδας που έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Έχουμε όμως κι εμείς τις αρετές μας. Η Ευρωλίγκα προσφέρει δυνατές μάχες και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, αλλά και πειθαρχημένα με στόχο την πρώτη μας νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*