Home / Μπάσκετ / Μίροτιτς: «Ένιωσα την Μπαρτσελόνα κάτι παραπάνω από μία ομάδα»

Μίροτιτς: «Ένιωσα την Μπαρτσελόνα κάτι παραπάνω από μία ομάδα»

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Νίκολα Μίροτιτς απουσίαζε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και από τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα.

Όλο αυτό το διάστημα, ο 29χρονος σταρ των «μπλαουγκράνα» αντιμετώπιζε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, με τη διοίκηση των Καταλανών να τον αφήνει εκτός δράσης.

Με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ο Μίροτιτς ευχαρίστησε δημόσια την Μπαρτσελόνα και τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους για τη στάση που κράτησαν στο θέμα αυτό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως συνειδητοποίησε ότι η Μπαρτσελόνα είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τον σεβασμό που μου δείξατε όλες αυτές τις ημέρες, κατά τις οποίες δυστυχώς για αυστηρά προσωπικούς λόγους έμεινα εκτός γηπέδου.

Ευχαριστώ εκ βαθέως την Μπαρτσελόνα και τη διοίκησή της για τις διευκολύνσεις και το γεγονός ότι ήταν κοντά μου αυτό το διάστημα. Τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το επιτελείο για την κατανόηση και τους συμπαίκτες μου για την αγάπη τους και τη φιλία τους. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες μπόρεσα να νιώσω ότι η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα

Το μπάσκετ είναι ένα υπέροχο άθλημα που μας κάνει ευτυχισμένους. Θέλω να ξανασυναντηθώ με την ομάδα και να τους ανταποδώσω όλη αυτή τη θετική ενέργεια που μου έστειλαν οι φίλοι της ομάδας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*