Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μίλησαν με Λόπες στον Ολυμπιακό

Μίλησαν με Λόπες στον Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε απασχολήσει μέχρι πριν από λίγο καιρό τους Πειραιώτες, όμως από τότε το ενδιαφέρον είχε ατονήσει και οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολήθηκαν με άλλες περιπτώσεις.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος ακραίος δεν διαγράφηκε από την «ερυθρόλευκη» λίστα και αποτελεί εκ νέου μία από τις προτεραιότητες για τα άκρα της επίθεσης.

Όπως προκύπτει, ο 25χρονος άσος αρέσει στον Πέντρο Μαρτίνς και, μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως επικοινώνησε ο ίδιος μαζί του.

Με αυτό τον τρόπο έγινε ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Λόπες, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η Σεβίλλη δείχνει πως δεν θέλει να κρατήσει τον παίκτη και αναζητείται η φόρμουλα με την οποία θα μπορέσει να προχωρήσει η μεταγραφή.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, στο μέτωπο του αριστερού μπακ παραμένει στο «κάδρο» η περίπτωση του Αρκάντιους Ρέτσα.

Ο Πολωνός άσος δεν «ψήνεται» με την προοπτική της Σπέτσια, εν αντιθέση με εκείνη του Ολυμπιακού που έχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στην Ευρώπη.

Στο μυαλό των ιθυνόντων, βέβαια, παραμένει και ο Εσκουδέρο, ο οποίος έχει μιλήσει με τον Βατσλίκ και έχει ενημερωθεί για τα πάντα από τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στη Σεβίλλη.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείται να ανοίξει συζήτηση και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά τον αποκλεισμό του Σεμέδο από τα ματς με την Σλόβαν και φυσικά αν έρθει πρόταση για τον Σισέ (με την Τρουά να έχει δείξει πως θέλει πολύ τον Σενεγαλέζο).

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που προέχει για όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι οι αγώνες με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αφού και αύριο να γινόταν μία μεταγραφή δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ματς με τους Σλοβάκους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*