Home / Άλλα Σπόρ / Μία μεταγραφή και μία ανανέωση ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Βάγια Αμβροσιάδου. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 18χρονης δεξιάς ίντερ για τον επόμενο χρόνο.

Επίσης, ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τη Ρωσίδα τερματοφύλακα, Ρενάτα Καγιούμοβα, για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Βάγια Αμβροσιάδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 11/05/2003, η Βάγια Αμβοσιάδου αγωνίζεται ως δεξί ίντερ και έχει ύψος 171cm.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Ακριτών το 2009, παραμένοντας εκεί μέχρι και το 2017.

Ο ΑΟ Προσοτσάνης ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας της, με τον οποίο, μάλιστα, κατέγραψε τις πρώτες της συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων της χώρας μας, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Βάγια Αμβροσιάδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω να τους την ξεπληρώσω, προσφέροντας τα μέγιστα. Εύχομαι μία επιτυχημένη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, για όλες τις παίκτριες».

Καλώς ήρθες Βάγια».

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Renata Kayumova, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Ρωσίδα 30χρονη τερματοφύλακας θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια του “Δικεφάλου” για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Renata Kayumova δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ, και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα χρώματα ενός μεγάλου συλλόγου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά με νέες εμπειρίες από την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*