Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μήτογλου: «Αν είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Μήτογλου: «Αν είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να πάρει την νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στον αυριανό τους αγώνα εάν αυτός και οι συμπαίκτες του είναι προσεκτικοί στις λεπτομέρειες εξέφρασε ο Ντίνος Μήτογλου.

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ερυθρός Αστέρας βασίζεται πολύ στο physical game και ειδικά στην έδρα του παίζει πολύ σκληρά. Νομίζω ότι αν είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και παίξουμε όπως πρέπει στο physical game τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε και συνέχισε:

«Εμείς προετοιμαζόμαστε σε κάθε ματς βάσει της εικόνας που έχουν οι ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους. Έτσι κάναμε και αυτή τη φορά ανεξαρτήτως αλλαγών. Σίγουρα η αλλαγή του προπονητή θα παίξει ρόλο, ενώ και ο Ενόκο που θα βρω αντίπαλό μου είναι ένας πολύς δύσκολος αντίπαλος. Παίζει με πολύ ενέργεια και δύναμη όπως όλη η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια αυτή».

Τέλος ο νεαρός άσος του τριφυλλιού ανέφερε για χρονιά που φεύγει…

«Ήταν μια περίεργη και ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας. Κρατάμε το γεγονός ότι ξεκίνησε και πάλι η σεζόν και παίζουμε μπάσκετ και αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα είναι να «κλείσουμε» τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα», κατέληξε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*