Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μήνου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Παναθηναϊκός παίζει για ένα αποτέλεσμα, η ΑΕΚ για δύο»

Μήνου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Παναθηναϊκός παίζει για ένα αποτέλεσμα, η ΑΕΚ για δύο»

Μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ έναντι του Παναθηναϊκού, γιατί βολεύεται και με την ισοπαλία, δίνει ο Αντώνης Μήνου για το αποψινό ντέρμπι των playoffs της Super League. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, που υπηρέτησε και τις δύο ομάδες, σχολίασε το μεγάλο ματς της Λεωφόρου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά ο Αντώνης Μήνου μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-το αποψινό ντέρμπι: «Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει για δύο αποτελέσματα, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη».

-τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τις αλλαγές των προπονητών. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλούς προπονητές. Ο Δώνης και ο Ουζουνίδης πρόσφεραν έργο κι αν δεν υπήρχαν ίσως η ομάδα να μην ήταν καν στην κατηγορία. Ο προπονητής πρέπει να κρίνεται από το τι αφήνει στην ομάδα φεύγοντας. Μου κάνει εντύπωση πώς εξαφανίστηκε ο Μπουζούκης. Πρέπει γύρω από αυτά τα παιδιά ο Παναθηναϊκός να χτίσει μια ομάδα βάζοντας καλούς ξένους, όπως ο Βέλεθ και ο Μακέντα. Έχει και έναν καλό τερματοφύλακα, τον Διούδη. Αν γίνει καλή επιλογή προπονητή, ο Παναθηναϊκός θα βάλει καλές βάσεις για το μέλλον».

-τη φετινή πορεία της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχασε από πολύ νωρίς τους στόχους της και αυτό έφερε αναστάτωση στην ομάδα. Ο κόσμος της θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη, για να μπορέσει να μπει η ομάδα στο νέο της γήπεδο και τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά μετά. Ο Χιμένεθ δεν προσέφερε κάτι στην ΑΕΚ σε αυτή τη θητεία του. Θα πρέπει η ομάδα να δημιουργήσει ένα team από ανθρώπους που έχουν γνώση. Δεν είναι δυνατό ο Δέλλας να δουλεύει στον Παναιτωλικό και να μην είναι προπονητής στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι έξυπνος άνθρωπος και θέλει να υπάρχει νοικοκυριό στα οικονομικά. Νομίζω πως με το γήπεδο θα πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*