Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μέγας Τζέιμς «σκότωσε» τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μέγας Τζέιμς «σκότωσε» τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Με έναν μαγικό Μάικ Τζέιμς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε τη ματσάρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (74-73) και κατέγραψε την 6η συνεχόμενη νίκη της στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 28 πόντους και το καθοριστικό… τετράποντο στο φινάλε του αγώνα, ενώ έφερε την ομάδα του Ιτούδη στο 8-3.

Από την άλλη, η «βασίλισσα» -στο πρώτο της παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Καμπάτσο- υπέστη την πρώτη ήττα της έπειτα από 5 νίκες (6-5). Κορυφαίοι για τους Ισπανούς οι Τόμπκινς (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Ταβάρες (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε 6-0 στο πρώτο τρίλεπτο. Εντούτοις, η Ρεάλ αντέδρασε και με επιμέρους 11-2, ανέτρεψε την κατάσταση (8-11 στο 5’). Με τους Ντεκ και Τόμπκινς να πυροβολούν, η ομάδα του Λάσο έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +3 (17-20).

Η «βασίλισσα» μπήκε… φουριόζα στη δεύτερη περίοδο και με τους Γιουλ, Ράντολφ να εκτελούν από την περιφέρεια, απομακρύνθηκε με +9 (20-29 στο 13’). Μάλιστα, οι Μαδριλένοι συνέχισαν το κρεσέντο τους και απέκτησαν «αέρα» 11 πόντων (25-36 στο 15’).

Εντούτοις, η ομάδα του Ιτούδη αντέδρασε και με σερί 10-0, πλησίασε σε απόσταση βολής (35-36 στο 18’). Στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ κακών επιλογών, με τη Ρεάλ να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα 3 πόντων (35-38).

Περισσότερα σε λίγο…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*