Home / Μπάσκετ / Euroleague / Μάρτιν: «Πρέπει να παίξω με περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Μάρτιν: «Πρέπει να παίξω με περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Τα λάθη του Ολυμπιακού στην ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και τα σημεία-κλειδί στο ματς με την Μπαρτσελόνα, επεσήμανε ο σέντερ του Ολυμπιακού Χασάν Μάρτιν σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ακόμη, ο Αμερικανός σέντερ παραδέχθηκε πως πρέπει να αγωνίζεται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάνοντας την αυτοκριτική του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χασάν Μάρτιν:

Για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο: «Καταρρεύσαμε αρκετές φορές στην άμυνα και η Μιλάνο που είναι μια από τις πιο ταλαντούχες επιθετικά ομάδες της λίγκας, όπως ήταν λογικό το εκμεταλλεύτηκε. Οπότε εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην καλύτερη εκτέλεση σε άμυνα και επίθεση, ειδικά στο τελείωμα του αγώνα, κάτι που θα μας βοηθήσει να τελειώνουμε αυτές τις αναμετρήσεις».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός αλλά και ο ίδιος απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Το κλειδί θα είναι να παίξουμε επιθετικά. Ειδικά εγώ, θα πρέπει να παίξω επιθετικά και να παλέψω για τα ριμπάουντ. Θα πρέπει να ακολουθήσω το πλάνο σε άμυνα και επίθεση και να παίξω με λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Προερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες και πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σε υψηλό επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα είναι προφανώς σπουδαία ομάδα, δύσκολοκατάβλητη. Εμείς θα πρέπει να έχουμε καλό ρυθμό και να είμαστε επιθετικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Για το αν το όνομα της Μπαρτσελόνα του δίνει επιπλέον κίνητρο: «Θα είναι όπως κάθε παιχνίδι για εμένα στην Ευρωλίγκα. Κάθε αναμέτρηση είναι πρόκληση για εμένα. Κανένα ματς δεν είναι πιο εύκολο από το προηγούμενο ή το επόμενο. Πρέπει να βγεις στο παρκέ και να παίξεις ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλός σου. Ναι η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας και προφανώς όλοι μας έχουμε κίνητρο. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά, όμως, και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*