Home / Αυτοκίνητο / F1 / Μάρκο: «Ωρολογιακή βόμβα ο Φερστάπεν αν δεν κερδίζει η Red Bull»

Μάρκο: «Ωρολογιακή βόμβα ο Φερστάπεν αν δεν κερδίζει η Red Bull»

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Red Bull, με τους ανθρώπους της να φοβούνται την αντίδραση του Μαξ Φερτσάπεν, σε περίπτωση που δεν βρεθούν λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα και συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα Formula 1, Χέλμουτ Μάρκο, στις οποίες ανέφερε πως φοβάται την αντίδραση του περσινού παγκόσμιου πρωταθλητή, σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η κατάσταση στην ομάδα.

«Είναι πλέον αρκετά πιο ήρεμος ως χαρακτήρας. Μετά την εγκατάλειψή του στην Αυστραλία επέστρεψε στο γκαράζ και συζητήσαμε το πώς έχει η κατάσταση με ηρεμία. Είναι ένας συναισθηματικός και παθιασμένος οδηγός που πάντα θα λέει την άποψή του. Αλλά η γνώμη μου είναι πως είναι ήρεμος και σίγουρα πιο ήρεμος απ’ ότι στο παρελθόν. Όμως αν δεν ξανακερδίσουμε σύντομα, τότε ο Μαξ είναι μια ωρολογιακή βόμβα», τόνισε ο Αυστριακός.

Να θυμίσουμε, πως μετά την εγκατάλειψή του στο Grand Prix της Αυστραλίας, ο Μαξ Φερστάπεν είχε δηλώσει εμφανώς απογοητευμένος: «Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύω στο πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσουμε σε ταχύτητα τη Ferrari και προς το παρόν είμαστε πιο αργοί. Επίσης αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το μονοθέσιό τους, ενώ εμείς έχουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*