Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Μάρκο Σίλβα: «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, η πρόκριση είναι ανοιχτή»

Μάρκο Σίλβα: «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, η πρόκριση είναι ανοιχτή»

Μετά την ήττα από την Άντερλεχτ

Αθήνα
Τα πλάνα του για τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης θα αρχίσει να καταστρώνει από σήμερα ο Μάρκο Σίλβα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ήττα (1-0) από την Αντερλεχτ δήλωσε: «Είναι πράγματι μια άτυχη βραδιά για εμάς. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει την αξία μας, είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Άντερλεχτ. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, όμως, θα πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας. Πιστεύω ότι η πρόκριση είναι ακόμη ανοικτή θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στην έδρα μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Επίσης, ο επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Μπράουν Ιντέγε, είπε: «Ήμασταν άτυχοι καθώς δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές προσπαθείς και δεν παίρνεις τίποτα. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και όταν το κάνουμε το αποτέλεσμα θα έρθει. Όμως τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς στην έδρα μας για να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας. Πρέπει να νικήσουμε στο γήπεδό μας, με την υποστήριξη του κόσμου μας και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, έχουμε 100% τις πιθανότητες να προκριθούμε».

Χάσι: «Θα υπάρχει πίεση στη ρεβάνς»

Μετά το τέλος του αγώνα Αντερλεχτ-Ολυμπιακός 1-0, ο προπονητής των γηπεδούχων Μπεσνίκ Χάζι δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, πολύ οργανωμένη, το έδειξε σήμερα. Ήταν σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε την ευκαιρία με τον Οκάκα, χάσαμε την μπάλα δύο φορές στο κέντρο και ο Ολυμπιακός έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες.

»Το να μην επιτρέψει κάποιος στον Ολυμπιακό να έχει κάποια φάση, είναι αδύνατο. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου όλο το 90λεπτο και το αποτέλεσμα. Ξέρω ότι υπάρχει πίεση στο γήπεδο του Ολυμπιακου και θα είναι σκληρό ματς. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ στα πρώτα 15-20 λεπτά. Είναι κρίσιμα τα πρώτα 15-20 λεπτά».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*