Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Μάρκο Λιβάγια: Οι φήμες για Ολυμπιακό και η αλήθεια

Μάρκο Λιβάγια: Οι φήμες για Ολυμπιακό και η αλήθεια

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Μάρκο Λιβάγια, καθώς έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος των Πειραιωτών για τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στο Σπλιτ υποστηρίζουν ότι η Χάιντουκ έχει έναν βασικό ανταγωνιστή για τον Κροάτη επιθετικό και αυτός δεν είναι άλλος από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση για τον διεθνή φορ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, παρακολουθούν τις εξελίξεις για τον παίκτη, όπως και για κάθε άλλο ποδοσφαιριστή που ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκο Λιβάγια φέρεται να ψάχνεται για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, αλλά ίσως η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League να αποτελέσει ένα ξεχωριστό δέλεαρ στη διαπραγμάτευση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η Χάιντουκ, από τη μεριά της, θα ήθελε να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Κροατή στράικερ, όμως οι 700.000 που φέρεται να αξιώνει είναι αδύνατο να καλυφθούν.

Για αυτό το λόγο ο μάνατζερ του παίκτη, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, ψάχνει για προτάσεις και από την Τουρκία που μπορούν να καλύψουν το κασέ του παίκτη, με τις απαιτήσεις να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μία σημαντική παράμετρος φαίνεται πως είναι και το Κόπα Άφρικα το χειμώνα, όπου θα λείψουν για ένα διάστημα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπι και ο Αχμέντ Χασάν για τις υποχρεώσεις του Μαρόκου και της Αιγύπτου, αντίστοιχα.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ενδεχομένως, να έμπαινε στη λίστα του Μαρτίνς ο παίκτης, αλλά δεν είναι ο παίκτης που ψάχνει για να συμπληρώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Τουλάχιστον για την ώρα…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*