Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Μάντζαρης: «Θέλουμε νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους»

Μάντζαρης: «Θέλουμε νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους»

Απαραίτητη είναι η νίκη για το Περιστέρι κόντρα στη Λάρισα, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, επέστησε την προσοχή για τις δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς οι Θεσσαλοί «καίγονται» για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή την αγωνιστική έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Αντιμετωπίζουμε τη Λάρισα που παίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη, έχει ταλέντο στην επίθεση και αν τους αφήσεις να κάνουν το παιχνίδι τους μπορούν να “σκοτώσουν” τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Γι’ αυτό τον λόγο εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να παίξουμε πολύ καλή σωματική άμυνα, να παίξουμε σκληρά ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Για να κάνουμε μία νίκη που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τόσο για ψυχολογικούς, όσο και βαθμολογικούς λόγους.

Η άμυνα, η συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι στοιχεία που θεωρώ ότι θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πετύχουμε τον στόχο μας, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που ξέρει να παλεύει ως το τέλος.

Βαγγέλης Μάντζαρης».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*