Home / Βόλεϊ / Λύνει το συμβόλαιο του με τον Φοίνικα και γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ιερεθουέλο

Λύνει το συμβόλαιο του με τον Φοίνικα και γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ιερεθουέλο

Τελείωσε θετικά του πασαδόρου στον Παναθηναϊκό! Μια εβδομάδα μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Ντέρεκ Επ, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από το βόλεϊ σε ηλικία 25 ετών, οι «πράσινοι» κατάφεραν να καλύψουν το κενό άμεσα καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Αγκίρε Ιερεθουέλο!

Ο Κουβανός ήταν εκ των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Καναδού και έτσι μετά από ταχύτατες διαπραγματεύσεις, η συμφωνία επήλθε και ο έμπειρος πασαδόρος ντύνεται στα «πράσινα» για τη νέα σεζόν.

Η μοναδική εκκρεμότητα που έχει απομείνει είναι η λύση του συμβολαίου του 36χρονου παίκτη με τον Φοίνικα, αφού οι «πειρατές» εξαιτίας της κακής οικονομικής τους κατάστασης, δεν είναι απίθανο να μη δηλώσουν συμμετοχή στη Volley League της νέας σεζόν.

Έτσι ο Παναθηναϊκός «βουλώνει» μια τρύπα στο ρόστερ του με τον Ιερεθουέλο να πλαισιώνει τον επίσης νεοαποκτηθέντα, Σταύρο Κασσαμπαλή στη θέση του πασαδόρου και μετά την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομέρειων για τη λύση του συμβολαίου του με τον Φοίνικα θα ανακοινωθεί και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*