Home / Ποδόσφαιρο / Football League / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / Λύγισε τον Απόλλωνα και έκλεισε το… καθιερωμένο ραντεβού με τον Ολυμπιακό η Βουλιαγμένη

Λύγισε τον Απόλλωνα και έκλεισε το… καθιερωμένο ραντεβού με τον Ολυμπιακό η Βουλιαγμένη

Έφυγε για τελικούς η Βουλιαγμένη! Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς επικράτησε 15-9 του Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε την απόλυτη ανατροπή (μετά το 1-0 των κυανόλευκων στο πρώτο ματς), επικρατώντας 2-1 στη σειρά και προκρίθηκε στον τελικό της Α1 πόλο ανδρών.

Εκεί, η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο… καθιερωμένο και κλασικό πλέον ζευγάρωμα. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη θα διεκδικήσει στους μικρούς τελικούς κόντρα στον Πανιώνιο την 3η θέση.

Ο Απόλλων μπήκε καλύτερα στο ματς και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο σκορ. Παρόλα αυτά η Βουλιαγμένη μείωσε και στην συνέχεια σκλήρυνε αρκετά την άμυνά της (1-2). Μάλιστα, άρχισε να βρίσκει ρυθμό στην επίθεση, με τους φιλοξενούμενους να είναι άστοχοι και να μην έχουν την κατάλληλη ψυχραιμία σε διάφορες καταστάσεις με αποτέλεσμα να δεχτούν μεγάλο σερί και το δεύτερο δεκάλεπτο να τους βρίσκει πίσω στο σκορ με 7-5.

Η Βουλιαγμένη συνέχιζε να ελέγχει τον αγώνα και τον ρυθμό, αυξάνοντας και άλλο το προβάδισμά της στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου κατά ένα γκολ (10-7). Κάπως έτσι, μπήκε σε θέση οδηγού στην τελική ευθεία του αγώνα. Ο Μπογκντάνοβιτς αστόχησε σε πέναλτι πέντε λεπτά πριν το φινάλε για να βάλει τον Απόλλωνα ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, με τους γηπεδούχους να πατάνε το γκάζι στο φινάλε για να επικρατήσουν με σκορ 15-9 και να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς της Α1.

Οκτάλεπτα: 1-2, 7-5, 10-7, 15-9

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*