Home / Άλλα Σπόρ / Λύγισε στη Βουδαπέστη ο Εθνικός – Ήττα και για τη Βουλιαγμένη στη Ρώμη

Λύγισε στη Βουδαπέστη ο Εθνικός – Ήττα και για τη Βουλιαγμένη στη Ρώμη

Το πάλεψε αλλά λύγισε στο φινάλε η γυναικεία ομάδα του Εθνικού, η οποία γνώρισε την ήττα με 10-8 από την Ούιπεστ στη Βουδαπέστη.

Η Ούιπεστ μπήκε με φόρα και προηγήθηκε 3-0 μετά το πρώτο οκτάλεπτο, ενώ διατήρησε τη διαφορά των τριών γκολ και μετά και το δεύτερο (4-1). Ο Εθνικός έκανε την αντεπίθεσή του και έφερε το σκορ στο 7-7, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο τελευταίο οκτάλεπτο σε απόλυτη ισορροπία. Εκεί, οι Ούγγροι αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη με 10-8.

Πολλά θα κριθούν στον αυριανό αγώνα μεταξύ Γλυφάδας – Εθνικού που θα γίνει στις 20.45, με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν ξεκινήσει με ήττα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με ήττα ξεκίνησε, πάντως, και τις υποχρεώσεις η Βουλιαγμένη που ηττήθηκε από τη Ρόμα στην Ιταλία με 12-7. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, με την ελληνική ομάδα να απαντάει με το ίδιο σκορ για το 4-4. Παρόλα αυτά, η Ρόμα έσφιξε την άμυνά της και ήταν αποτελεσματική στην επίθεση, κάνοντας το 9-6 μετά το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, για να μεγαλώσει τη διαφορά στο τέλος του αγώνα για το τελικό 12-7.

Αύριο, η Βουλιαγμένη κοντράρεται με τον Ολυμπιακό!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*