Home / Άλλα Σπόρ / Λύγισε από την κούραση ο Ολυμπιακός

Λύγισε από την κούραση ο Ολυμπιακός

Η κούραση λόγω του φορτωμένου προγράμματος, με τρεις σημαντικούς αγώνες μέσα σε 24 ώρες, επηρέασε την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού που γνώρισε την ήττα από τη διοργανώτρια Ρόμα με 13-12, στον τρίτο του και τελευταίο αγώνα πλαίσιο στον Γ’ Όμιλο της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας στην Όστια της Ρώμης.

Tα πράγματα, πλέον, μπλέκονται όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση και πρωτιά, καθώς οι «ερυθρόλευκες» (που ολοκλήρωσαν με τρεις νίκες και μία ήττα και 9 βαθμούς) θα πρέπει να περιμένουν να ολοκληρωθούν όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του Ομίλου μέσα στο Σαββατοκύριακο για να δουν τι θα γίνει, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και η περίπτωση της τριπλής ισοβαθμίας.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πήρε κεφάλι στο σκορ με 5-2 στην πρώτη περίοδο, όμως στο δεύτερο οκτάλεπτο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τη Ρόμα να πετυχαίνει 5 γκολ και να μειώνει στο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου (7-8). Η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού συνέχισε να έχει κενά και στην 3η περίοδο με τις Ιταλίδες να παίρνουν διαφορά ενός γκολ (11-10).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» ισοφάρισαν γρήγορα σε 11-11 με την Μαργαρίτα Πλευρίτου και προηγήθηκαν και πάλι με την Τσουκαλά 2.48 πριν από τη λήξη. Στη συνέχεια η Ρόμα ισοφάρισε και πήρε και πάλι το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, 1.27 πριν το τέλος για το τελικό 13-12. Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, είχε και δύο σουτ στα δοκάρια.

Στον άλλο απογευματινό αγώνα του ομίλου η Πάντοβα επικράτησε με 11-9 της Βαζούτας.

ΡΟΜΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13-12

Οκτάλεπτα: 2-5, 5-3, 4-2, 2-2.

ΡΟΜΑ (Μάρκο Καπάνα): Σπαράνο, Ταμπάνι 3, Γκαλάρντι 2, Αβέγκνο 4, Γκιουστίνι 3, Τσιαπίνι, Πικόζι, Σινιγκάγκλια, Ναρντίνι, Ντι Κλαούντιο, Στοράϊ 1, Μπιάντσι, Μπραντιμάρτε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 3, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Η Βαθμολογία: 1. Ολυμπιακός 9 (4 αγ.), 2. Ρόμα 6 (2 αγ.), 3. Πάντοβα 6 (3 αγ.), 4. Βαζούτας 3 (3 αγ.), 5. Νις 0 (4 αγ.).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων του Ομίλου: Σάββατο 6/2: 19.00 Ρόμα – Βαζούτας. Κυριακή 7/2: 11.00 Πάντοβα – Ρόμα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*