Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λόπεθ: «Κλαμπ με μεγάλο πρεστίζ ο Ατρόμητος»

Λόπεθ: «Κλαμπ με μεγάλο πρεστίζ ο Ατρόμητος»

Δηλώσεις στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «leganews.es» έκανε ο Άνχελ Λόπεθ, με τον τεχνικό του Ατρόμητου να μιλάει για τον νέο σταθμό της καριέρας του και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος με πολύ καλά λόγια.

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με 98 χρόνια ιστορίας, ένα κλαμπ με μεγάλο πρεστίζ που συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ήρθε αμέσως σε επαφή μαζί μου. Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Είχα μία εξαιρετική πορεία με τον Βόλο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η Ελλάδα είναι πιο κοντά στην ισπανική κουλτούρα από κάθε άλλη χώρα που δούλεψα. Φέτος θα είναι και η οικογένειά μου εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Λόπεθ.

Και πρόσθεσε: «Έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης, γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Ατρόμητος έχει Ισπανό προπονητή. Το επίπεδο είναι πολύ καλό και το απολαμβάνω. Ζήτησα από τον Ατρόμητο δάσκαλο για να μάθω ελληνικά, γιατί πέρυσι με την πανδημία ήμασταν από το σπίτι στην προπόνηση. Είναι μία ένδειξη σεβασμού προς τη χώρα στην οποία εργάζεσαι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*