Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Λούντζης: «Θα ήταν κρίμα να αποκλειστούμε με όλη την προσπάθεια που κάναμε φέτος»

Λούντζης: «Θα ήταν κρίμα να αποκλειστούμε με όλη την προσπάθεια που κάναμε φέτος»

Ο Προμηθέας νίκησε με το εντυπωσιακό 86-58 το Περιστέρι και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στη δύσκολη ανατροπή από 0-1 στη σειρά, τονίζοντας πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο είχε επηρεάσει ψυχολογικά τον Προμηθέα.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του πως θα ήταν κρίμα για τους Πατρινούς να αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο, με βάση την εικόνα που έδειξαν φέτος σε όλη τη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Λούντζης:



Για την πρόκριση και τη σειρά με το Περιστέρι: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Στα δύο τελευταία παιχνίδια παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, ειδικά στο Περιστέρι ήταν πολύ δύσκολο. Σωματικά και ψυχολογικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου ήμασταν χάλια. Είχαμε στο μυαλό μας τον τελικό και την κούραση και δεν είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Χαιρόμαστε που κερδίσαμε δύο παιχνίδια. Θα ήταν κρίμα με όλη την προσπάθεια που κάναμε φέτος να αποκλειστούμε από τον πρώτο γύρο».

Αν είχαν δεύτερες σκέψεις μετά το μπρέικ του Περιστερίου: «Μας μπήκαν σίγουρα δεύτερες σκέψεις. Δεν νιώσαμε ότι κινδυνεύαμε, αφού όλη τη χρονιά έτσι παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Όσα παιδιά έρχονται είναι καταπληκτικά και έχουμε δεθεί σαν ομάδα. Θα ήταν κρίμα να χάσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να τα δώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι με το Περιστέρι και είτε κερδίζαμε είτε χάναμε να μπορούσαμε να πούμε πως το παλέψαμε. Άλλαξε η ψυχολογία και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε καλή άμυνα και είχαμε 19 ασίστ με 10 λάθη. Είναι πολύ καλά νούμερα έναν τέτοιο τελικό. Η εικόνα που δείξαμε ήταν πως τα δώσαμε όλα και δεν αφήναμε καμία φάση».

Για το Λαύριο: «Το Λαύριο δεν είναι έκπληξη. Η δουλειά που γίνεται εκεί είναι εξαιρετική, όπως και ο κόουτς Σερέλης. Είχα αγωνιστεί εκεί για δύο σεζόν και περίμενα ότι θα πάει καλά. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, δεν υπάρχουν προγνωστικά. Θα είναι δύσκολη και πολύ ενδιαφέρουσα σειρά».

Ο στόχος του Προμηθέα για φέτος: «Δεν θα πω μεγάλες κουβέντες. Κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι και άμα περάσουμε το Λαύριο όλα τέλεια. Τον τραυματισμό που πέρασα δεν τον σκέφτομαι πλέον, κάνω ότι μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*