Home / Κύπελλο Ελλάδας Novibet / Λουτσέσκου: «Πήγα στα αποδυτήρια της Λαμίας και απολογήθηκα»

Λουτσέσκου: «Πήγα στα αποδυτήρια της Λαμίας και απολογήθηκα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε τον λόγο της έντασης στο φινάλε του ματς με τη Λαμία και ξεκαθάρισε πως απολογήθηκε στους ανθρώπους της ομάδας, ενώ μίλησε και για την αδυναμία εύρεσης έδρας για τον τελικό

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γεγονός ότι δεν είναι γνωστό το πότε θα γίνει ο τελικός αλλά και το γήπεδο: «Είναι μία φατσούλα στο πληκτρολόγιο που κάνει έτσι (βλ. κεντρική φωτογραφία). Ένα emoticon που κάνει έτσι οπότε. Το Κύπελλο είναι κάτι πολύ όμορφο. Πολύ ξεχωριστό. Το ονειρεύονται οι παίκτες από μικρά παιδιά. Να διεκδικούν ένα τρόπαιο. Είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν ξέρουμε ότι δεν ξέρουμε πότε θα γίνει. Αυτό θα έπρεπε να είχε ρυθμιστεί πριν αρχίσει η χρονιά».

Για τον φόβο επεισοδίων: «Δεν είμαι εδώ για να σας μάθω τι γίνεται. Το ξέρετε πιο καλά από μένα. Πολύ καλά. Υπάρχει – όπως παντού – ένα ρίσκο. Η Ελλάδα είναι χώρα των συναισθημάτων – τα ζει τα πάντα με πολύ έντονο συναίσθημα – που πάνε σε κορύφωση. Η αστυνομία πρέπει να είναι δυνατή και η ΕΠΟ να οργανώνει ό,τι πρέπει και να έχει τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Να πάρουν την ευθύνη. Στο τέλος είναι θέμα οργάνωσης. Και η Ελλάδα μπορεί να την παρέχει εάν αποφασίσει να το πράξει. Έχουν γίνει συγκρούσεις οπαδών και σε επεισόδια στο Ευρωπαϊκό και σε άλλες διοργανώσεις»

Για το το έγινε στη στιγμή της έντασης: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν γιατί βρισκόμαστε στο στάδιό μας. Βρισκόμαστε στην Τούμπα οπότε θα έπρεπε η ομάδα της Λαμίας να αποχωρήσει και να μην μένει μέσα στο γήπεδο. Είχαμε την αίσθηση ότι ένας αντίπαλος ίσως προκαλούσε τον Κουλιεράκη που είχε ήδη μία κίτρινη. Και υπήρχε ο κίνδυνος εάν αντιδράσει να δεχθεί ακόμα μία και να χάσουμε. Τελείωσε αυτό το story. Προσωπικά πήγα στα αποδυτήρια της Λαμίας και απολογήθηκα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*