Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Λουίς Ενρίκε: “Αξιολύπητο να γιουχάρουν τον Πικέ”

Λουίς Ενρίκε: “Αξιολύπητο να γιουχάρουν τον Πικέ”

Ο Λουίς Ενρίκε υπερασπίστηκε τον Ζεράρ Πικέ μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Καταλανού σέντερ μπακ που είχαν ως στόχο τη Ρεάλ Μαδρίτης και χαρακτήρισε απαράδεκτες τις αποδοκιμασίες εις βάρος του κάθε φορά που αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Μείζον θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στην εθνική Ισπανίας με πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Πικέ, καθώς μερίδα οπαδών της “φούρια ρόχα” δεν του έχουν συγχωρήσει “εμπρηστικές” δηλώσεις του εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης και φροντίζουν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη -μέσω αποδοκιμασιών- στα ματς της εθνικής ομάδας.

Από την πλευρά του ο 28χρονος άσος μόνο “persona non grata” δεν θεωρεί τον εαυτό του και μέσω συνέντευξης Τύπου ξεκαθάρισε πως ούτε έχει σκοπό να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά ούτε και να αλλάξει αναφορικά με το πώς θα μιλάει για την κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η στάση μάλιστα αυτή βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος σε δημόσια τοποθέτησή του έκανε λόγο για υποκρισία στο χώρο του ποδοσφαίρου απέναντι στην έντιμη στάση του παίκτη των “μπλαουγκράνα” απέναντι στο φίλαθλο κοινό.

“Ο Γκούτι σταυρώθηκε μερικά χρόνια πριν επειδή είχε πει πως θέλει να χάνει η Μπαρτσελόνα αλλά ξέρουμε την υποκρισία αυτής της κοινωνίας. Ο Πικέ είναι σπουδαίος τύπος, πολύ ειλικρινής και αυθεντικός και ο τρόπος που τα είπε όλα αυτά ήταν πολύ αστείος.

 Είμαστε όλοι ενήλικες και ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τις δηλώσεις του. Είναι αξιολύπητο να αποδοκιμάζει κανείς παίκτη της εθνικής ομάδας γιατί το μόνο που κάνει με αυτό είναι να δημιουργεί προβλήματα στην ίδια την ομάδα”.

Όσον αφορά στο μεγάλο αποψινό ντέρμπι στο “Vicente Calderon” κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (Live από το Sport24.gr), ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: “Η Ατλέτικο και η Μπάρτσα είναι δύο ομάδες με νοοτροπία νικητή, η κάθε μία έχει την ταυτότητα του προπονητή της και του συλλόγου.

Ο Σιμεόνε έχει κερδίσει τίτλους με την Ατλέτικο και εγώ με τη Μπαρτσελόνα. Θα είναι δύσκολο το ματς επειδή η Ατλέτικο ενισχύθηκε πολύ στις μεταγραφές αλλά θα ταξιδέψουμε με την πεποίθηση ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη”.

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*