Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Λοβ: «Αν μου δώσουν το ελληνικό διαβατήριο, θα μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ»

Λοβ: «Αν μου δώσουν το ελληνικό διαβατήριο, θα μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ»

Για… πάντα παίκτης του ΠΑΟΚ θα παρέμενε ο Ζερμέιν Λοβ, εάν διέθετε ελληνικό διαβατήριο, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο άσος του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, στάθηκε στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, στον κόουτς Λυκογιάννη, τον Ολυμπιακό -που ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Stoiximan Basket League- και τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς και στον Σαντ Ρος, τον οποίο ξεχώρισε από τους παίκτες που έχει αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο Ζερμέιν Λοβ μίλησε στην εκπομπή «ΤΖΑΜΠΟΛ» της ERT για:

-την πορεία του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έφερε τον κόουτς Λυκογιάννη και το κατάλληλο τεχνικό επιτελείο, πιστέψαμε σε ό, τι μας είπαν να κάνουμε, ακολουθήσαμε το σύστημα και πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κάνουμε πραγματικά το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για να κερδίζουμε».

-τον συμπαίκτη του, Μάλκολμ Γκρίφιν: «Μου είναι οικείο να παίζω με τον Μάλκολμ. Όταν το κάνεις με κάποιον που έχεις ήδη δουλέψει μαζί, νιώθεις πιο άνετα, καταλαβαίνεις τι θέλει από εσένα και όλα γίνονται πιο εύκολα».

-το ελληνικό πρωτάθλημα και την οικογένειά του: «Είναι σκληρό το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ανταγωνιστικό, με σωματική δύναμη. Έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Είναι πολύ ιστορικός θεσμός. Σκεπτόμενος τους δικούς μου στις ΗΠΑ, είναι η πρώτη χρονιά που μπορούν να δουν όλα τα παιχνίδια διαδικτυακά».

-τον Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι ένας σπουδαίος παίκτης με μια θαυμάσια καριέρα και εύχομαι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, γιατί μου αρέσει να ανταγωνίζομαι μεγάλους αντιπάλους».

-το ποιος είναι ο αμυντικός που τον έχει δυσκολέψει πιο πολύ: «Δεν με μαρκάρει πάντα ένας μόνο παίκτης για να πω ότι τον έχω… Συνήθως είναι δύο ή τρεις που προσπαθούν να με σταματήσουν. Αν έπρεπε να κατονομάσω έναν δύσκολο αντίπαλο, είναι ο Σαντ Ρος του Παναθηναϊκού. Είναι ένας θαυμάσιος παίκτης. Μου αρέσει ο τρόπος που χρησιμοποιεί το σώμα του αλλά και η εξυπνάδα του».

-την πιθανότητα να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ (το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν): «Αν θέλουν να μου δώσουν ελληνικό διαβατήριο, θα μείνω για πάντα. Αγαπώ την Ελλάδα, το πρωτάθλημα και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ επίσης, αλλά τώρα πρέπει να δούμε πρώτα τον στόχο της 5ης θέσης».

-τους Σικάγο Μπουλς: «Οι Μπουλς κάνουν μια σταδιακή πρόοδο. Απέχουν από το παρελθόν, αλλά είναι η ομάδα της πόλης μου, του Σικάγο και πρέπει να τους υποστηρίζω».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*