Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λεντέσμα, ίσως ο… τελευταίος για Παναθηναϊκό

Λεντέσμα, ίσως ο… τελευταίος για Παναθηναϊκό

Σήμερα ή αύριο οι υπογραφές με τον Λεντέσμα για τον Παναθηναϊκό, που είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Μικρό «παράθυρο» για φορ ή Σίλντενφελντ. Προτάθηκε ο υιός Στρακόσια.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος έδωσε χθες τα χέρια με τους «πράσινους» και σήμερα ή αύριο θα υπογράψει για διετές συμβόλαιο (1+1 χρόνια) με αποδοχές περίπου 450.000 ευρώ το χρόνο χωρίς τα μπόνους.

Πλέον είναι αμφίβολο αν θα υπάρξει άλλη προσθήκη για το «τριφύλλι», αλλά πάντα υπάρχει ένα «παράθυρο», κυρίως για φορ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει ξεχωρίσει τον Λαουτάρο Ρινάλντο, τον 23χρονο Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο που όμως έχει προσελκύσει ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ανοιχτό παραμένει πάντα του στόπερ, ωστόσο η λύση του Γκόρντον Σίλντενφελντ απομακρύνεται γιατί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν δείχνει να κάνει πίσω και να τον παραχωρεί. Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Θωμάς Στρακόσια, ο 21χρονος γιος του παλαίμαχου άσου, Φώτη, ωστόσο δεν φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί κι άλλος γκολκίπερ.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*