Home / Μπάσκετ / NBA / ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Δεν θα φτάσω ποτέ ξανά στο 100%»

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Δεν θα φτάσω ποτέ ξανά στο 100%»

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς επέστρεψε στη δράση στο παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Σακραμάνετο Κινγκς, έπειτα από απουσία έξι εβδομάδων, η οποία συνιστά το μεγαλύτερο διάστημα αποχής στην καριέρα του. Οι «λιμνάνθρωποι» ηττήθηκαν (110-106) και βρίσκονται μόνο μια νίκη πάνω από Μάβερικς και Μπλέιζερς, στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο 36χρονος ΛεΜπρόν είχε 16 πόντους από 5/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 3/5 βολές, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, ένα μπλοκ και 5 λάθη σε 31:51, αλλά η δήλωση-φωτιά ήρθε μετά τη λήξη του αγώνα: «Ήξερα πως δε θα ήμουν πίσω στο 100%. Είναι αδύνατο . Πιστεύω πως ποτέ ξανά δε θα βρεθώ στην καριέρα μου στο 100%».

Όσο για την επάνοδό του και το υπόλοιπο της σεζόν είπε: «Για πρώτο παιχνίδι μετά από έξι εβδομάδες αισθάνθηκαν εντάξει. Κινήθηκα καλά, αλλά ο αστράγαλός μου με ενόχλησε σε κάποιες στιγμές. Θεωρώ πως ήταν μια καλή αρχή. Η αποθεραπεία μου καθημερινά μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο από τον ύπνο μου. Για έξι εβδομάδες μόνο αυτό έκανα γιατί βιαζόμουν να επιστρέψω. Μένουν μόνο εννιά παιχνίδια ακόμη για το τέλος της κανονικής περιόδου».

Ο «King», ένας από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του ΝΒΑ αποτέλεσε σε όλη του την καριέρα μέχρι και σήμερα έναν πρότυπο τέλειου αθλητή, αλλά παρότι ακόμα είναι σε θέση να δίνει δαχτυλίδια στις ομάδες του, καταλαβαίνει πλέον στα 36 του ο ίδιος πριν απ’ όλους ότι οι ενδοξότερες σελίδες του είναι αυτές που ήδη γράφτηκαν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*