Home / Stoiximan Super League / Λεβαδειακός: Ο Παπαδόπουλος και οι δύο προπονητές από το εξωτερικό που βρίσκονται στο προσκήνιο

Λεβαδειακός: Ο Παπαδόπουλος και οι δύο προπονητές από το εξωτερικό που βρίσκονται στο προσκήνιο

Τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί στην Stoiximan Super League, αναζητούν οι άνθρωποι του Λεβαδειακού.

Οι Βοιωτοί δεν θα συνεχίσουν στην πρώτη κατηγορία με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις που τους αρέσουν και τις έχουν κυκλώσει. Πρόκειται για έναν Έλληνα προπονητή, αλλά και δύο από το εξωτερικό και το sportfm.gr είναι σε θέση να γνωρίζει τα ονόματα των στόχων.

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής που εξετάζεται και έχει γίνει επαφή για το ενδεχόμενο συνεργασίας είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 52χρονος τεχνικός βρίσκεται στην Εθνική Ελπίδων, ενώ στα δύο τελευταία φιλικά της Ανδρών αποτέλεσε τον υπηρεσιακό προπονητή. Ο Λεβαδειακός έχει μιλήσει μαζί του, δεδομένα αλλά υπάρχει στάση αναμονής.

Την ίδια ώρα, οι Βοιωτοί έχουν κυκλώσει και τα ονόματα δύο προπονητών από το εξωτερικό. Ένας από αυτούς είναι ο Στιέπαν Τόμας. Είναι 48 ετών με καταγωγή από την Κροατία και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Τελευταία ομάδα που εργάστηκε ήταν η Όσιγιεκ, ενώ έχει περάσει από Σέριφ Τίρασπολ, Γκεζτέπε, Ρίζεσπορ, Αντάλιασπορ ως πρώτος προπονητής.

Τέλος, στον Λεβαδειακό βρίσκονται σε επαφή και με έναν Τσέχο προπονητή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στη χώρα του προ ετών και αποτελεί μία λύση από το πάνω ράφι, η οποία συνάμα είναι και δύσκολη.

Οι επαφές θα προχωρήσουν ακόμη περισσότερο τις ερχόμενες ημέρες, με τον Λεβαδειακό να θέλει μέσα στην εβδομάδα να έχει βρει τον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*