Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λεβαδειακός-Λαμία: Μάχη ζωής και θανάτου

Λεβαδειακός-Λαμία: Μάχη ζωής και θανάτου

Μάχη… ζωής και θανάτου στις 17:00 η ώρα όπου ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τη Λαμία (Novasports, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, www.sportfm.gr), για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Λεβαδειακός προέρχεται από το 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Βρίσκεται στην 12η θέση με 12 βαθμούς και είναι ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Ο Γιάσμινκο Βέλιτς υπολογίζει και πάλι τόσο στον Βινίσιους όσο και στον Σακό. Αντίθετα στις γνωστές απουσίες των Μάρκοβιτς, Γιαννιώτα, Λιάγκα, Ντεντάκη, Ντουκαρά και Πέτρε προστέθηκε και ο Σκβάρκα.

Αναλυτικά η αποστολή: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Σακό, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Νταμπό.

Αντίθετα, η Λαμία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική και βρίσκεται στην 13η θέση με 11 πόντους. Συνεχίζει την κακή πορεία της μετρώντας μέχρι στιγμής μια μόλις νίκη, 8 ισοπαλίες και 9 ήττες. Είναι προτελευταία και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, στο +3 από τον τελευταίο Ιωνικό. Ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην εικοσάδα και τον 26χρονο Λευκορώσο αμυντικό Αλεξάνταρ Πάβλοβετς ενώ εκτός έμειναν οι Αντέτζο και Ασκόφσκι.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Ρόμανιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Μπάχανακ, Χαμοντ, Bήχος, Μεχία, Μουτίνιο, Δούμτσιος, Τορό, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Βρακάς.

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Σλίβκα, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης, Μανούσος.

Διαιτητές: Ευαγγέλου (Κωσταράς, Πετρόπουλος, 4ος Βεργέτης, VAR: Τζήλος, Κωνσταντίνου)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*