Home / Stoiximan Super League / Λεβαδειακός-Βόλος: Για την νίκη-ανάσα οι γηπεδούχοι για την παραμονή στην εξάδα οι φιλοξενούμενοι

Λεβαδειακός-Βόλος: Για την νίκη-ανάσα οι γηπεδούχοι για την παραμονή στην εξάδα οι φιλοξενούμενοι

Λεβαδειακός και Βόλος τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στις 16:00 (Novasports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.

Ο γηπεδούχος Λεβαδειακός προέρχεται από την ήττα 3-2 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ έχοντας ωστόσο επιδείξει πολύ καλό πρόσωπο. Η ομάδα του Γίασμινκο Βέλιτς βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, έχοντας 11 ήττες, 7 ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες. Στην αποστολή των Βοιωτών συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά και τα νέα αποκτήματα, Γκροφ, Παζ και Σαβιέρ ενώ εκτός έμειναν οι Τόρο, Μάρκοβιτς, Λιάγκας, Σκβάρκα, Μπαχανάκ, Γιαννιώτας, Ντεντάκης και Μπελμόντ.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Σαβιέρ, Παζ.

Από την άλλη μεριά ο Βόλος αναζητά επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα καθώς προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Άρη και Παναιτωλικό. Η ομάδα της Μαγνησίας που μάχεται για την είσοδο της στα play-offs βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, έχοντας μέχρι στιγμής 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μπράτσος, υπολογίζει μετά από καιρό στον αρχηγό, Τάσο Τσοκάνη ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ενώ παράλληλα θα έχει στη διάθεση του και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Έργκις Κάτσε. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Όγκνιεν Οζέγκοβιτς αλλά και ο Zαν Μπαριέντος που υποφέρουν από τραυματισμούς.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς- Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Χάμοντ, Βήχος- Νίκας, Συμελίδης, Μεχία, Λούα Λούα- Γερεμέγεφ

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Kλέιμαν- Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα- Τσοκάνης, Καρτάλης- Τσιρίνιος, Ντέλετιτς, Μεσκίδα- Κούτσιας

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Γιάννης Απτόσογλου/ Άγγελος Κοιλάκος (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*