Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λεβαδειακός-Άρης: «Μάχη» με στόχο τους τρεις βαθμούς και την ψυχολογική ανάταση

Λεβαδειακός-Άρης: «Μάχη» με στόχο τους τρεις βαθμούς και την ψυχολογική ανάταση

Λεβαδειακός και Άρης κοντράρονται σήμερα στις 15:00 (Novasports 2/ sport-fm.gr) για τη 14η αγωνιστική της Super League, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στο Κύπελλο Ελλάδας την περασμένη Παρασκευή (16/12) με την ομάδας της Θεσσαλονίκης να φεύγει με το διπλό από τη Λειβαδιά, και μάλιστα με ανατροπή (2-1).

Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς προέρχεται από την ήττα με ανατροπή στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (2-1) και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ιωνικό με επτά βαθμούς. Αρκετές απουσίες θα έχουν στο αυριανό παιχνίδι οι Βοιωτοί, καθώς τραυματίες είναι οι Βινίσιους, Λιάγκας, Ντουκαρά, Σακό, Μπελμοντέ αλλά και τον Σκβάρκα που βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του, η οποία γέννησε.

Η αποστολή: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης.

Στον αντίποδα, ο Άρης είχε επικρατήσει 4-0 του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά αλλά και να αποκτήσει ψυχολογία τη δύσκολη συνέχεια. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν ο τραυματίας Ενκουλού, ο τιμωρημένος Φαμπιάνο και οι Χαΐροβιτς, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης.

Η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκεθ, Ετέμπο, Καμάτσο, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάγιο, Μαρμαρίδης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς/ 4-4-2): Μάρκοβιτς- Τσάπρας, Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Μεχία – Βρακάς, Ντεντάκης, Βήχος, Τσιριγώτης – Δούμτσιος, Νίκας.

Άρης (Άλαν Πάρντιου/ 4-2-3-1): Κουέστα – Καμάτσο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Νταμπό, Ματέο Γκαρσία – Ιτούρμπε, Πάλμα, Οντουμπάζο- Γκρέι.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*