Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λεάλι: «Σημαντικό για όλους μας το Champions League» (video)

Λεάλι: «Σημαντικό για όλους μας το Champions League» (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Νικόλα Λεάλι στο επίσημο κανάλι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League έθεσε ως πρώτο στόχο της σεζόν ο Νικόλα Λεάλι, ο οποίος δήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να τιμήσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τερματοφύλακα στο επίσημο κανάλι του συλλόγου

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι πολύ σημαντική πρόκληση να έρθεις σε ένα νικηφόρο σωματείο σαν τον Ολυμπιακό, το σωματείο με τις περισσότερες νίκες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με τεράστια κίνητρα για αυτή τη νέα περιπέτεια!

Δεν έχω αγωνιστεί, μέχρι στιγμής, στο Champions League, όμως η διοργάνωση αυτή αποτελεί το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι για ένα νικηφόρο σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό και βασικό.

Συνεπώς το να αγωνιστούμε εκεί, αποτελεί σίγουρα τον πρώτο στόχο, και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που θα γίνει, θα είναι για το Champions League, κατά συνέπεια είναι πολύ σημαντικό για όλους μας!

Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μπορώ να πω μόνο ότι θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα αυτή, ότι είναι μια πολύ σημαντική φανέλα, ότι έχει κερδίσει πολλά και ότι πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει! Έχω, λοιπόν, πολλά κίνητρα και προθυμία για πολλή δουλειά, προκειμένου να πετυχαίνουμε πάντα σημαντικούς στόχους».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*