Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Λαύριο: «Το Λαύριο Megabolt συνεχίζει τα… θαύματά του»

Λαύριο: «Το Λαύριο Megabolt συνεχίζει τα… θαύματά του»

Το Λαύριο σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στην ξεκάθαρη γραμμή και στάση που ακολουθεί χρόνια και θα ακολουθεί, δηλώνοντας περήφανο για τη συμβολή που έχει προσφέρει στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Μετά την παρουσία του στους τελικούς της Stoiximan Basket League τη σεζόν 2020-21, από την οποία παίκτες του ρόστερ του βρέθηκαν σε ομάδες Euroleague (Alpha Diallo, Tyson Carter) και κέρδισαν τίτλους, το Λαύριο Megabolt με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση προσφέρει παίκτες στις Εθνικές ομάδες!

Μετά και την χθεσινή κλήση των Βασίλη Μουράτου και Δημήτρη Κακλαμανάκη στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, το Λαύριο Megabolt διαθέτει από το ρόστερ της σεζόν 2021-22 παίκτες στις τρεις ανώτερες (ηλικιακά) εθνικές ομάδες, κάτι που μόνο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας έχουν καταφέρει αυτό το καλοκαίρι!

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που ξεδίπλωσε το ταλέντο του φέτος, κερδίζοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρόγραμμα του Λαυρίου Megabolt, βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Ο Μιχάλης Σπρίντζιος που ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα μας, κατάφερε να πάρει λεπτά συμμετοχής και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνίστηκε το Λαύριο Megabolt σε ηλικία 17 ετών και ετοιμάζεται για την παρουσία του στην Εθνική Εφήβων.

Το Λαύριο Megabolt νιώθει περηφάνια και χαρά που μέσα από το πρόγραμμά του αναδεικνύεται το ταλέντο του Έλληνα παίκτη. Είναι διπλή η χαρά όλων των ανθρώπων του συλλόγου όταν αυτό το ταλέντο αξιοποιείται από τις εθνικές ομάδες, αποτελεί ύψιστη τιμή για το Λαύριο Megabolt και αυτός είναι ο οδηγός όλων και για τα επόμενα χρόνια!

Στο Λαύριο μιλούν τα έργα, οι πράξεις, τα αποτελέσματα και όχι τα λόγια! Συνεχίζουμε δυναμικά προς την ίδια κατεύθυνση…»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*