Home / Αυτοκίνητο / F1 / Λατίφι: «Ο Χάμιλτον με υποστήριξε όσο δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου»

Λατίφι: «Ο Χάμιλτον με υποστήριξε όσο δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου»

Ο Νίκολας Λατίφι συζητώντας σχετικά με το μέλλον του στο «Beyond the Grid podcast» έκανε λόγο για την υποστήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε από τον Λιούις Χάμιλτον λόγω των απειλών για τη ζωή του, που λάμβανε μετά το circuit της «Yas Marina» στο Άμπου Ντάμπι.

Στον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν, ο Γάλλος οδηγός τράκαρε το μονοθέσιο του στον 14η στροφή με το αυτοκίνητο ασφαλείας να μπαίνει στην πίστα μόλις πέντε γύρους πριν τη λήξη, συνθήκη που έδωσε Μαξ Φερστάπεν την δυνατότητα να αλλάξει σε μαλακά ελαστικά και να «ροκανίσει» την διαφορά από τον πρώτο -έως τότε- Χάμιλτον, έως ότου εν τέλει να τον προσπεράσει και να στεφθεί για πρώτη φορά πρωταθλητής.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξόργισε πολλούς fans της Mercedes οι οποίοι θεώρησαν ως υπεύθυνο για την εξέλιξη του αγώνα τον Λατίφι, με τον ίδιο λίγες μέρες αργότερα να τοποθετείται δημόσια κάνοντας λόγο για σοβαρές απειλές για τη ζωή του. Ο ίδιος και με το περιστατικό να ανήκει στο παρελθόν, δήλωσε πρόσφατα πως ο Λιούις Χάμιλτον επικοινώνησε μαζί του, στηρίζοντας τον σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βίωνε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*