Home / Μπάσκετ / Euroleague / Λαρεντζάκης: «Πάμε με πίστη για τη νίκη»

Λαρεντζάκης: «Πάμε με πίστη για τη νίκη»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιστρέφει μετά από απουσία τριών αγώνων λόγω σφιξίματος στην μέση στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού και λίγο πριν την αναχώρηση για το Μιλάνο και το αυριανό ματς με την Αρμάνι, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στις δηλώσεις.

«Είμαι αρκετά καλά. Έχω κάνει και δύο προπονήσεις με την ομάδα και νιώθω πολύ καλά. Είμαι έτοιμος. Η ήττα στο Κάουνας ήταν σκληρή, αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας γιατί έχουμε μπροστά μας μια ακόμη διαβολοεβδομάδα και είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Πάμε με πίστη και έχοντας δουλέψει αρκετά καλά για τη νίκη», τόνισε αρχικά ο 27χρονος διεθνής γκαρντ.

Όταν του ζητήθηκε να σχολίασε το νικηφόρο σερί της Μιλάνο, είπε: «Έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο και πραγματικά σε όλες τις θέσεις είναι πολύ δυνατή. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα προσωπικά και ομαδικά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε δείξει πως μετά από κάποιες ήττες που μας πόνεσαν παρουσιαζόμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί. Οπότε πιστεύω πως θα είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και αυτοί που πρέπει για να καταφέρουμε να κάνουμε το διπλό στο Μιλάνο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*