Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Λαρεντζάκης: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι την σκληρή δουλειά»

Λαρεντζάκης: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι την σκληρή δουλειά»

Στροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, που φιλοξενείται από τον Κολοσσό Ρόδου (23/1, 17:00) για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να αναφέρει στο blog του ότι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να παραμείνουν ενωμένοι μετά την ήττα από τη Μακάμπι και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας!

Δυστυχώς σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό. Όπως στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, έτσι και κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, δεν παίξαμε βάσει των δυνατοτήτων μας και ηττηθήκαμε.

Η πιο συχνή ερώτηση που μας απευθύνουν, είναι αν μας έχει επηρεάσει η διακοπή και το γεγονός ότι είχαμε πολλά κρούσματα Covid στην ομάδα. Σίγουρα όλα παίζουν τον ρόλο τους, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα γεγονότα αυτά ως άλλοθι για τις άσχημες εμφανίσεις μας. Άλλωστε, λίγο πολύ οι περισσότερες ομάδες αντιμετώπισαν την ίδια κατάσταση.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, δεν είναι να ψάξουμε για δικαιολογίες, αλλά να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε ενωμένοι τη σκληρή δουλειά.

Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν την διακοπή και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ πως ο καλύτερος τρόπος για να βρούμε και πάλι ρυθμό είναι μέσα από την αγωνιστική δράση.

Μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα, έχει στο ρόστερ της αρκετούς έμπειρους παίκτες και σίγουρα αν δεν δείξουμε την πρέπουσα προσοχή θα μας βάλει… δύσκολα.

Σε προσωπικό επίπεδο, για εμένα τα παιχνίδια με τον Κολοσσό είναι πάντα ιδιαίτερα, γιατί είναι μια ομάδα που στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της με βοήθησε να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Έχω πολλούς φίλους στην Ρόδο και χαίρομαι πάντα όταν επιστρέφω στο νησί».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*