Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Λαρεντζάκης: «Κόντρα στον Ερυθρό πρέπει να βρούμε την ενέργεια, τον ρυθμό και την έντασή μας»

Λαρεντζάκης: «Κόντρα στον Ερυθρό πρέπει να βρούμε την ενέργεια, τον ρυθμό και την έντασή μας»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 89-67 του Κολοσσού στη Ρόδο, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά τη βαριά ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στάθηκε στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πως κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα πρέπει να βρουν ξανά την ένταση, τον ρυθμό και την ενέργεια που τους έλειπε στα προηγούμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

Για το παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι δουλεμένη ομάδα. Προσπαθήσαμε να κόψουμε τη δημιουργία τους. Ο Κολοσσός με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου. Ο κόουτς, Ηλίας Καντζούρης, είναι πολύ καλός, όπως άλλωστε και η ομάδα».

Για την Ευρωλίγκα: «Θέλουμε τη διαδικασία των παιχνιδιών και θέλουμε πολύ τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα. Στα προηγούμενα παιχνίδια μας έλειπε η ενέργεια, ο ρυθμός, η ένταση και η θέληση για τη νίκη. Πρέπει να τα βρούμε με τον Ερυθρό Αστέρα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*