Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λαμπερή «φιέστα» και απονομή του 43ου στον Ολυμπιακό

Λαμπερή «φιέστα» και απονομή του 43ου στον Ολυμπιακό

Γιορτή στο Καραϊσκάκη

Αθήνα
Ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν ο πρώτος παίκτης που παρέλαβε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη το κύπελλο του πρωταθλητής Ελλάδας, στην φιέστα που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος των «ερυθρολεύκων», μετά το 5-0 επί της Καλλονής.

Νωρίτερα στις οθόνες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έπαιζαν βίντεο με αποσπάσματα από τις σημαντικές επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στιγμιότυπα από τις εσωτερικές διοργανώσεις.

Ειδική μνεία έγινε και στο κοινωνικό πρόσωπο των πρωταθλητών με τις δράσεις για την βοήθεια προς τους πρόσφυγες.

Ακολούθως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι πιτσιρικάδες που στελεχώνουν τις μικρότερες ομάδες του Ολυμπιακού με τα 42 τρόπαια, καθώς και οι αθλητές και οι αθλήτριες από τα άλλα τμήματα που έφεραν διακρίσεις σε ομαδικά αθλήματα.

Από την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, πρώτος πάτησε το χορτάρι ο Μάρκο Σίλβα, ενώ ακολούθησαν το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα σε ακόμη έναν θρίαμβο.

Οι χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τους Ρομπέρτο και Φουστέρ «απαιτώντας» την παραμονή τους στο λιμάνι, ενώ υπό το άκουσμα του «We are the champions» των Queen, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδοσε το τρόπαιο στους αρχηγούς της ομάδα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*