Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λαμία-Παναιτωλικός: Τελευταία «μάχη» πριν τη διακοπή με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα

Λαμία-Παναιτωλικός: Τελευταία «μάχη» πριν τη διακοπή με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα

Η Λαμία φιλοξενεί τον Παναιτωλικό σήμερα στις 18:00 για την 13η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα, αφενός για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, αφετέρου για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το σύνολο του Τζανλούκα Φέστα προέρχεται από τη βαριά ήττα με 5-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Για τον λόγο αυτό επιζητά μια καλή εμφάνιση, αλλά και τη νίκη, προκειμένου να αφήσει πίσω της το αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται στην 11η θέση με 9 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ουραγό ΟΦΗ. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Τρίτης, αλλά και τους Ρόμανιτς, Τζανετόπουλο, Τσούκαλο, Γκέντσογλου και Βασιλακάκη.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Μαρμεντίνι και Μποάκι.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός πηγαίνει στη Λαμία μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη ύστερα από την 6η αγωνιστική και το 4-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, παρότι δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, στις τελευταίες αναμετρήσεις δεν μπορεί να βρει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ασφαλώς, ο Έλληνας προπονητής θέλει να δει κάτι διαφορετικό από τους ποδοσφαιριστές του, για να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους πριν τη διακοπή με ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι «Αγρινιώτες» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Ντουάρτε, αλλά και τους Βαρόνε, Μαλή, Τσιγγάρα που έμειναν εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Σλίβκα, Τζανδάρης, Ασκόβσκι, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης, Γιακουμάκης.

Παναιτωλικός: (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Φλόρες, Μλάντεν, Ντίας, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Καρέλης.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου, Θεόφιλος Μωυσιάδης

4ος διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης

VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*