Home / Stoiximan Super League / Λαμία-ΟΦΗ: Κοινός στόχος οι βαθμοί μετά τα πρώτα καλά δείγματα γραφής

Λαμία-ΟΦΗ: Κοινός στόχος οι βαθμοί μετά τα πρώτα καλά δείγματα γραφής

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανοίγει το απόγευμα του Σαββάτου (16/9, 17:30) η αναμέτρηση ΛαμίαΟΦΗ.

Δύο ομάδες που, πέρα τη συγκομιδή βαθμών, έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής στις πρώτες «στροφές» του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Από τη μία, η Λαμία (7η, 4β.) πριν τη διακοπή υπέστη βαριά ήττα (4-0) από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα σκορ που την αδικεί, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς δημιούργησε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Είχαν προηγηθεί η νίκη επί του Άρη (1-0) και το 2-2 στον Βόλο την πρώτη αγωνιστική.

Από τη άλλη, ο ΟΦΗ προέρχεται από τη σπουδαία επικράτηση (1-0) επί του ΠΑΟΚ, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του «Θ. Βαρδινογιάννης», κάνοντας το 2/2 στην έδρα του μετά το, επίσης μεγάλο, «τρίποντο» επί του Άρη (3-2). Ενδιάμεσα, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας είχε ηττηθεί 3-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, οπότε σήμερα θέλει τους πρώτους της βαθμούς μακριά από την Κρήτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην αποστολή των γηπεδούχων επέστρεψαν δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ζόραν Τόσιτς, που ήταν τραυματίας, αλλά και για τον Νταβίντ Σιμόν, που ήταν τιμωρημένος. Για πρώτη φορά στην αποστολή της Λαμίας, επίσης, θα βρίσκεται ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, κόντρα μάλιστα στην πρώην ομάδα του. Αντίθετα, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Φάνη Τζανδάρη αλλά και στους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Γιώργο Γιαννούτσο.

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, ο Βάλντας Νταμπράουσκας συμπεριέλαβε στην αποστολή των Κρητικών τα δυο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, τον Νόαμ Μπάουμαν και τον Νταν Γκλάζερ, ενώ αντίθετα έμειναν εκτός τρεις. Συγκεκριμένα, οι Αντριάν Ριέρα, Αρόλντ Μοσκέρα και Νίκος Χριστογεώργος δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Στάνκο, Νούνιες, Σλίβκα – Ρ. Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Τσιλούλης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν – Βούρος, Πασαλίδης, Καρό – Λάρσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Μπάκιτς, Θοράριρσον – Τοράλ, Λουίς Φελίπε.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Πατρας (Μακεδονίας)

4ος: ΚΑτοίκος (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*