Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λαμία-Ολυμπιακός: Με φόρα από την Αντβέρπ για να κάνουν σεφτέ οι «ερυθρόλευκοι»

Λαμία-Ολυμπιακός: Με φόρα από την Αντβέρπ για να κάνουν σεφτέ οι «ερυθρόλευκοι»

Στη Λαμία δοκιμάζεται για την 2η αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός (20:30, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr, Cosmote Sports).

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να ρεφάρει την γκέλα. Κάπως έτσι, η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες στην Λαμία, έχοντας πάρει φόρα και έξτρα ψυχολογία από τη νίκη της ευρωπαϊκής πρεμιέρας με αντίπαλο την Αντβέρπ (2-1).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τα θέματα των τραυματισμών των Εμβιλά, Μασούρα. Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει άπαντες στην αποστολή, η οποία συμπεριλαμβάνει 26 ποδοσφαιριστές.

Σύμμαχος του Ολυμπιακού και η παράδοση, έχοντας 9 νίκες, μόλις 1 ήττα και 2 ισοπαλίες σε 12 ματς συνολικά και ανεξαρτήτως έδρας. Με γηπεδούχο τη Λαμία στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με τέρματα 13-1, με τον Ελ Αραμπί να έχει χτίσει τη δική του παράδοση απέναντι στους Φθιωτούς με έξι γκολ.

Από την ήττα με 2-1 από τον Βόλο εκτός έδρας στην πρεμιέρα προέρχεται η Λαμία, που δεν είχε τόσο κακή απόδοση αλλά πλήρωσε τα αρκετά κενά στην άμυνά της. To ξεκίνημα για την Λαμία είναι δύσκολο, αφού στην επόμενη αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ εκτός και από την 4η αγωνιστική και το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό αρχίζει να… φτιάχνει το πρόγραμμα.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ – Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Μαρτίνεθ – Τζανδάρης, Γκέντσογλου – Ρόμανιτς, Τιρόνε, Ελευθεριάδης – Μανούσος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Καρμπόβνικ – Κούντε, Καμαρά, Ονιεκούρου, Βαλμπουενά – Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*