Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λαμία-Ιωνικός: «Εξάποντο» ματς στο «Αθανάσιος Διάκος»

Λαμία-Ιωνικός: «Εξάποντο» ματς στο «Αθανάσιος Διάκος»

Παιχνίδι για τα… χαμηλά στρώματα, αλλά με έντονο ενδιαφέρον και μεγάλη βαθμολογική σημασία δίνουν το απόγευμα του Σαββάτου (15/1, 17:15) οι Λαμία και Ιωνικός στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Σ’ ένα από τα λεγόμενα «εξάποντα ματς», καθώς οι δύο ομάδες -οι οποίες έχουν ως κοινό στόχο την παραμονή- απέχουν μόλις τρεις βαθμούς.

Σε θέση «αβαντάζ» οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση και στο +3 από την αντίπαλό τους (12η), με αμφότερες τις ομάδες να έχουν από 16 αγώνες. Ο Ιωνικός προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα (όλες με 1-0), τελευταία εκείνη από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν 2-0 υποδεχόμενοι την ΑΕΚ, συμπληρώνοντας επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις χωρίς νίκη στη Λίγκα. Το τελευταίο τους «τρίποντο» (0-1) ήταν στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης στις 7 Νοέμβρη, ενώ έκτοτε νίκησαν δύο φορές (2-0 και 0-1), αυτές κόντρα στον Ιωνικό για το Κύπελλο. Γενικότερα, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στις φετινές της αναμετρήσεις με τους Νικαιώτες, αφού τρέχει ένα 4/4, εάν συμπεριληφθεί και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νεάπολη (1-2) αλλά και το φιλικό (3-0) των δύο ομάδων το περασμένο καλοκαίρι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*