Home / Ευρώπη / Λάσο: «Μου αρέσουν Ολυμπιακός και Μπασκόνια»

Λάσο: «Μου αρέσουν Ολυμπιακός και Μπασκόνια»

Τους Ολυμπιακό και Μπασκόνια έχει ξεχωρίσει από τη φετινή Ευρωλίγκα ο Πάμπλο Λάσο.

Ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της το φετινό καλοκαίρι έπειτα από 11 χρόνια ενώ αντιμετώπισε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγεία, μίλησε στην «AS» και ανέφερε ότι του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού τόσο των «ερυθρόλευκων», όσο και των Βάσκων.

Από ‘κει και πέρα, δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους σε οποιαδήποτε ομάδα, λέγοντας ότι αυτό που αναζητά είναι να πάει σε ένα άνετο περιβάλλον που θα του δώσει την ευκαιρία να δουλέψει και μάλιστα δεν αποτελεί προτεραιότητα η Ευρωλίγκα!

«Μου αρέσει πολύ η Μπασκόνια, καθώς οι τρεις περιφερειακοί της Τόμπσον, Χάουαρντ και Χένρι της δίνουν μία διαφορετική διάσταση και την κάνουν πολύ ελκυστική. Από ‘κει και πέρα με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, ο Ολυμπιακός μου φαίνεται σούπερ συμπαγής και ικανός να παίξει σε οποιοδήποτε ρυθμό. Η έλλειψη ρωσικών ομάδων κάνει την Ευρωλίγκα ακόμη πιο ανταγωνιστική», δήλωσε σχετικά ο Πάμπλο Λάσο.

Αναφορικά για το αν είναι καλά ιατρικά και μπορεί να προπονήσει ξανά: «Είμαι καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι καιρός να βρω ένα μέρος, όπου θα αισθάνομαι καλά, όπου η δουλειά μου θα εκτιμάται. Είναι πάντα δύσκολο να επιλέξεις την ομάδα που θα είναι καλή για σένα. Εάν το πάρουμε από την οικονομική πλευρά, τότε όταν σου προσφέρουν κάπου 10 και 9 σε μία άλλη, τότε πας στο 10 σωστά; Όμως, δεν είναι ο τρόπος σκέψεις μου αυτός. Για μένα το σημαντικό να νιώθω άνετα. Αποτελεί κίνητρο για μένα να με πιστεύει μία ομάδα και μαζί να κάνουμε το βήμα μπροστά. Και δεν είναι απαραίτητο η ομάδα να είναι στην Ευρωλίγκα».

Για το αν παρακολουθεί αρκετό μπάσκετ: «Βλέπω ΝΒΑ, Ευρωλίγκα, ACB. Αλλά και ξένα πρωταθλήματα, όπως Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα. Έτσι, αποκτώ και γνώσεις κάθε μέρα, βλέποντας την κατάσταση των ομάδων και των παικτών».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*